Nosto-automaatit

Nosto – käteistä kätevästi

Nosto-automaatit ovat pankeista ja muista rahoituslaitoksista riippumattoman yksityisen turvallisuus- ja käteispalveluiden tarjoajan hallinnoimia käteisautomaatteja. Mielestämme käteistä tulee saada läheltä helposti ja turvallisesti, ympäri Suomen. Siksi pyrimme takaamaan käteisen rahan saannin perinteisen pankkiautomaattiverkoston supistumisesta huolimatta.

Nosto-automaatteja löytyy ympäri Suomen paikoista, joissa käteistä tarvitaan. Finanssivalvonnan 1.1.2017 antamalla ohjeistuksella pankit eivät saa veloittaa ylimääräisiä palvelumaksuja automaatin palveluntarjoajasta riippuen. Näin ollen Nosto-automaatin käyttäminen on aina saman hintaista kuin minkä tahansa muun automaatin.

20 € ja 50 € seteleiden lisäksi Nosto-automaateista saa nostettua myös 10 € seteleitä.

Nosto-automaattien toiminta

Nosto-automaatit toimivat suurilta osin samalla tavalla kuin tavalliset käteisautomaatit. Muutamissa asioissa on kuitenkin eroavaisuuksia.

Nosto-automaattien turvallisuus

Käteisautomaattien turvallisen käytön takaaminen on meille ensisijaisen tärkeä asia. Teemme kiinteää yhteistyötä kunkin osa-alueen parhaimpien yritysten kanssa käteisautomaattien turvallisen ja luotettavan toiminnan takaamiseksi.

Automaatit sijaitsevat useimmiten lämpimissä valvotuissa sisätiloissa ja niissä on huipputekninen turvajärjestelmä. Tekninen yhteistyökumppanimme ja automaattiemme toimittaja on markkinoiden johtava yritys Wincor Nixdorf. Wincor Nixdorfin käteisautomaatit ovat erittäin turvallisia ja yksi yleisimmin käytetyistä automaattimerkeistä.

Lue lisää maksukorttien turvallisuudesta: www.korttiturvallisuus.fi

Ei ylimääräisiä nostokuluja

Nosto-automaatit omistava Nokas ei veloita käteisautomaatin nostotapahtumista mitään kuluja. Muiden palveluiden osalta mahdolliset palvelumaksut kerrotaan automaattien näytöillä selkeästi, jonka jälkeen käyttäjä voi hyväksyä sen tai peruuttaa tapahtuman ilman kuluja.