Rahankäsittelypalvelut turvallisesti ja tehokkaasti

Tehosta yrityksesi toimintaa Nokas Finland Oy:n rahankäsittelypalvelulla. Hoidamme kaikki rahankäsittelyprosessin vaiheet turvallisesti ja täsmällisesti laskentakeskuksessamme.

Vuodesta 1994 toiminut Nokas Finland Oy on kokenut ja luotettava alan toimija, joka on osa Avarn Security -konsernia. Nokas Cash Handling -organisaatio toimii Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa.

Rahankäsittelypalvelut tuovat turvallisuutta. Meidän kauttamme rahankäsittely hoidetaan turvatussa ympäristössä. Ei tarvitse katsella olan yli rahoja laskiessa tai pelätä laskuvirheitä. Voit tilata meiltä suorakuljetuksen tilityksillesi ja vaihtorahatilauksillesi, jolloin kuljetamme rahasi suoraan laskentakeskukseemme. Voit myös toimittaa yrityksen päivän kassan esimerkiksi meidän yösäilöömme, josta noudamme rahat laskentakeskukseemme.

Kysy rahankäsittelypalveluistamme

Käteisvaroistasi pidetään huolta

Rahankäsittelypalveluihimme kuuluvat käteisen rahan pakkaaminen, käsittely, laskenta sekä tilitys. Yrityksen päivän kassan käteisvarojen säilyttäminen kotona ei tunnu turvalliselta, vaikka tarkoituksena olisi viedä rahat seuraavana päivänä pankkiin. Yrityksen tarvitsee vain toimittaa rahat päivän päätteeksi yösäilöön, josta Nokas toimittaa ne suojattuna eteenpäin.

Säännölliselle käteisen tilittämiselle suosittelemme tilaamaan Nokas-arvokuljetuspalvelun, jolloin käteinen raha noudetaan turvallisesti suoraan yrityksenne toimipisteeltä. Jos päivän kassavarat ovat suuret, on myös pelkästään rahojen täsmällinen laskeminen melko vaativaa. Meillä on tarkka laitteisto ja teknologia rahan laskemiseen ja turvalliseen käsittelyyn.

Käteisen rahan käsittelyyn ja tilitykseen liittyvien raporttien avulla yritys voi tarkastella ja optimoida käteisvarojen käyttöä. Reaaliaikaisen raportoinnin ansiosta yrityksen rahan kiertoon liittyvä ymmärrys laajenee ja käteisen käyttöä voidaan suunnitella kustannustehokkaammaksi.

Rahankäsittelypalvelumme pähkinänkuoressa

  • Käteisen rahan pakkaus, käsittely, laskenta ja tilitys
  • Raportit käteisvarojen optimointiin

Palvelumme hyödyt

  • Rahankäsittely turvatussa ympäristössä
  • Raportoinnin kautta parempi ymmärrys rahan kierrosta
  • Mahdollisuus käteisvarojen kustannustehokkaamman käytön suunnitteluun

Rahahuolto.fi-verkkopalvelu veloituksetta

Nokas tarjoaa kokonaisvaltaista turvallisuutta rahankäsittelyyn. Meidän asiakkaanamme saat aina Rahahuolto.fi-verkkopalvelumme käyttöösi veloituksetta. Verkkopalvelun kautta voit muun muassa täyttää päiväkassan tilitysilmoituksen, tilata vaihtorahaa tai turvapusseja, tarkastella tilitysraportteja tai tehdä muutoksia kuljetusaikatauluihin.

Verkkopalvelumme on ilmainen lisäpalvelu käteisen rahan käsittelyyn ja kuljetukseen. Palvelu on asiakkaidemme käytettävissä ympäri vuorokauden, juuri silloin kun tarvitset. Rahahuolto.fi on helppokäyttöinen ja vähentää sekä rahan käsittelyyn liittyvää stressiä että siihen kuluvaa aikaa. Palvelun kautta voit helposti tarkastella rahaliikennettäsi.

Kuinka saan Nokas-rahankäsittelypalvelut käyttööni?

Saat rahankäsittelypalvelut käyttöösi helposti ottamalla meihin yhteyttä.

Ennen palveluiden käyttöönottoa sinun tulee varmistaa rahahuoltosopimuksesi tilipankistasi. Pyydä tilipankkiasi toimittamaan tarvittavat asiakirjat Nokas Finland Oy:lle.

Ota yhteyttä

Jos haluat kuulla lisää palveluistamme, täytä alle yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.


Käytämme henkilötietojasi yhteydenottoosi tai palveluitamme koskevaan tarjouspyyntöösi liittyvän asian käsittelyssä. Lisätietoja tietojenkäsittelystä ja tietosuojasta löydät tietosuojakuvauksestamme. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt sen, että Nokas tallentaa ja käsittelee antamiasi henkilötietoja.